Estetska kirurgija

ESTETSKA KIRURGIJA na najdizdravnika.si

Pišite nam na www.najdizdravnika.si in posredovali vam bomo direkten kontakt z vašim estetskim kirurgom.

Center za kozmetično kirurgijo in medicino specialne bolnišniceArithera, ki ga vodi visoko izobražena medicinska ekipa pod vodstvom prof.dr.sc. Rado Žic, v sodobni in zelo funkcionalni kirurški dvorani. Z uporabo najsodobnejše medicinske tehnologije prinaša vrhunske rezultate estetske kirurgije.

Med različnimi metodami in postopki, ki se danes uporabljajo v estetski kirurgiji in medicini, bo profesionalna ekipa specialne bolnišnice Arithar izbrala za vas primeren način delovanja v skladu s potrebami, posebnostmi in diagnozo.

V skladu z našim Centrom za fizikalno medicino in rehabilitacijo bodo vaši estetski postopki neboleči in kakovostni, okrevanje pa bo hitro, popolno in z vrhunskimi rezultati.

Estetska kirurgija in medicina izboljšata kakovost življenja s korekcijami na koži in telesu, pridobljenimi ob rojstvu ali spremembami v življenju.

Sprostite svoje zdravje in lepoto s pomočjo vrhunskih zdravnikov in kirurgov, prijaznega in izobraženega osebja v najsodobnejšem centru za kozmetično kirurgijo in estetsko medicino specialne bolnišnice Arithera.

Posebnosti Centra za estetsko kirurgijo in medicino:
– eden najbolj cenjenih hrvaških in evropskih strokovnjakov ter predsednik hrvaškega društva za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo doc.dr.sc. Rado Žic, MD je vodja Centra za plastično, rekonstruktivno in estetsko kirurgijo specialne bolnišnice Arithera
– licencirana specialistična medicinska ekipa
– najsodobnejša operacijska soba, opremljena po najnovejših svetovnih standardih
– individualni pristop k vsakemu bolniku z največjim spoštovanjem želja in možnosti
– absolutna diskretnost in poslovanje v skladu z načeli medicinske etike
– nega in skrb za pacienta z nenehnim spremljanjem specialistov zdravnikov
– predoperativna priprava s strokovnimi fizioterapevti
– postoperativna rehabilitacija za boljše in hitrejše okrevanje

Pišite nam na www.najdizdravnika.si in posredovali vam bomo direkten kontakt z vašim kirurgom.

Ostale novice

Vaše zdravje nam veliko pomeni

Zato vam hitro odgovorimo:

captcha

Strinjam se s pogoji:* ?


Strinjam se, da se navedeni podatki posredujejo izbrani kliniki in uporabljajo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Nasveti zdravnikov